2 min læsningMedie: United sender forsvarsspiller til Sevilla

Manchester United har en førsteholdstrup på hele 34 spillere, og det forventes derfor, at klubbens nye manager Erik ten Hag fortsat går efter at skippe flere spillere videre i karrieren.

2 min læsning
Alex Telles Manchester United Sevilla
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Når man i forvejen er det klare andet valg på sin position, og den nye manager henter en ny og ung spiller til samme position, så ved man formentlig godt, hvad klokken har slået.

Om det også er tilfældet for brasilianske Alex Telles, ved formentlig kun Telles selv, men den 29-årige venstreback sættes af flere medier i forbindelse med et lejeophold hos spanske Sevilla.

Telles har kun startet én af Manchester Uniteds seks pre-season-kampe, og med tilgangen af den blot 22-årige hollænder Tyrell Malacia, der ligeledes har venstreback som sin favoritposition, ser der ud til at være langt til spilletid i Manchester United for Telles under den nye manager Erik ten Hag.

I sidste sæson kæmpede den tidligere Porto-profil i forvejen om spilletid med den tre år yngre Luke Shaw, og kun når englænderen var ude med en af sine mange skader, blev det til spilletid for Telles.

Ifølge brasilianske TNT Sports er Sevilla og Manchester United så langt i forhandlingerne om en etårig lejeaftale, at Telles inden længe skal undegå det obligatoriske lægetjek i den spanske klub.

Medie: Manchester United ansætter tidligere Tottenham-profil

Hos flere medier – særligt de engelske af slagsen – spekuleres der sågar i, at Sevilla vil lave et ’double-swoop’ og hente både Telles og hans nuværende holdkammerat i Manchester United – ivorianske Eric Bailly.

Også i sidste sæson havde den andalusiske klub kikkerten rettet mod Manchester United, og den 25. januar afstedkom det en lejekontrakt med Anthony Martial, der dog på ingen måde imponerede i det spanske.

Timeline

Notifications

Notifikationer