1 min læsningMedie: OB henter gammel kending hjem til Superligaen

OB sendte tidligere på dagen reservemålmand Sayouba Mandé til FC Helsingør, men det har der været en grund til. Fynboerne præsenterer snart en gammel kending i dansk fodbold.

1 min læsning
Martin Hansen ny målmand i OB
Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har været ungdomsspiller i både Brøndby og Liverpool.

Seniorkarrieren har budt på kampe for klubber som Bradford, Strømsgodset, Basel, FC Nordsjælland, Heerenveen, Ingolstadt, Viborg, ADO Den Haag og senest Hannover 96.

Målmand Martin Hansen er bestemt ikke noget ubeskrevet blad i i hverken dansk eller international fodbold, og nu kan han snart føje endnu en klub til sit cv.

Ifølge Fyns Stiftstidende bliver den 32-årige målmand nemlig præsenteret i OB senere mandag.

Martin Hansen var i store dele af sidste sæson reserve for erfarne Ron-Robert Zieler i Hannover-målet, hvor det derfor kun blev til 11 kampe i 2. Bundesligaen for danskeren.

I OB skal Martin Hansen kæmpe om pladsen i målet med unge Hans Christian Bernat, som sammen med resten af OB-mandskabet har fået en skidt start på superligasæsonen.

OB siger farvel til keeper: Vi vil ændre konkurrencesituationen

OB ligger i skrivende stund sidst i Superligaen, efter de kun har formået at få ét point i sæsonens første tre kampe. Målscoreren i de første tre kampe lyder desuden på 3-9.

Timeline

Notifications

Notifikationer