1 min læsningSevilla: Chelsea er selv skyld i misset Koundé-handel

Franske Jules Koundé blev torsdag præsenteret som den næste i rækken af store handler i FC Barcelona denne sommer, selvom forsvarsspilleren allerede havde en aftale på plads med Chelsea. Det fortæller Sevillas fodbolddirektør.

1 min læsning
Jules Koundé FC Barcelona Sevilla Chelsea
Foto: FC Barcelona

FC Barcelona kunne torsdag offentliggøre, at de var blevet enige med Sevilla om en handel, der sender Jules Koundé til Catalonien.

Den handel har formentlig skabt ærgrelse på gangene på Stamford Bridge i London, for Chelsea var længe meldt tæt på den franske landsholdsspiller, og de blå fra London havde faktisk en aftale med både Sevilla og Koundé selv.

I sidste ende tøvede englænderne dog for meget, forklarer Sevillas fodbolddirektør Monchi.

– Sidste torsdag havde vi en aftale med både Chelsea og spilleren. Da alt var lukket og der var et godt tilbud, stoppede alt, og så dukkede Barca op. De kontaktede mig første gang i mandags. Det var aftalt at sælge Koundé til Chelsea, og der var en aftale med spilleren, forklarer Ramon Rodriguez Verdejo – bedre kendt som Monchi.

– Klubben (Chelsea, red.) tøvede og sagde, at de ville vente. Den venten blev udskudt, og så kom Barca på banen. Det er rigtigt, at Chelsea ville tilbage i handlen, men i sidste ende var Barca’s tilbud bedre, lyder det videre fra Monchi.

Skråsikker Barcelona-præsident efter Koundé-signing: Barca er tilbage

Det er anden gang i løbet af sommerens transfervindue, at FC Barcelona og Chelsea har fælles interesse i en spiller.

Tidligere på sommeren skiftede danske Andreas Christensen transferfrit fra englænderne til spanierne, og på rygteplan meldes det desuden, at FC Barcelona skulle være særdeles interesseret i at tilknytte Chelseas to spanske backs Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso.

Timeline

Notifications

Notifikationer