2 min læsningStartdebut for fynbo mod OB: Selvfølgelig er det specielt

FC Midtjyllands 20-årige midtbanespiller Oliver Sørensen fik fredag aften startdebut for FC Midtjylland i storsejren over OB. At startdebuten kom på den ø, hvor han selv er født og opvokset, gør ikke oplevelsen mindre mindeværdig.

2 min læsning
Oliver Sørensen stratdebut FCM OB
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Oliver Sørensen har haft en uge, som han næppe glemmer lige foreløbigt.

Den 20-årige fynbo var tirsdag med til at spille FC Midtjylland videre i Champions League-kvalifikationen, og den unge midtbanespiller tog oven i købet selv et stort ansvar på skuldrene, da han sikkert eksekverede midtjydernes tredje spark i straffesparkskonkurrencen.

Dagen derpå fik han sammen med den øvrige FCM-trup beskeden om, at kampen på Cypern også blev den sidste med cheftræner Bo Henriksen ved roret. Fredag aften på Odense Stadion fik Oliver Sørensen så debut som starter i Superligaen – endda med hele sin fynske familie som vidner fra tætteste hold.

– Det var en dejlig følelse endelig at starte inde, og jeg har glædet mig til det længe. Da jeg fik det at vide i går, fik jeg kriller i maven, og jeg er virkelig glad for det, siger Oliver Sørensen

– Selvfølgelig er det lidt specielt, at det lige er sådan her, det blev. Jeg har spillet i OKS, og det er en rival til OB. Hele min familie var her, og alt det kombineret gjorde kampen til en meget mindeværdig aften, lyder det fra den unge fynbo.

At startdebuten desuden bød på en sikker 1-5-sejr gjorde oplevelsen endnu bedre, og specielt holdets præstation i anden halvleg viser ifølge Sørensen, hvor store kvaliteter der er hos de forsvarende pokalvindere.

HIGHLIGHTS: Kyniske FCM udstillede OB på eget græs

– Jeg synes, vi spiller okay. Vi havde lidt problemer med presspillet i 1. halvleg, som vi får løst i 2. halvleg. Efter pausen har vi bare kvalitet. Vi er sindssygt effektive og sparker det hele ind, så det rent faktisk ender med at blive en storsejr. Det viser noget om, hvilken kvalitet vi har i vores trup, siger Oliver Sørensen.

Oliver Sørensen har spillet ungdomsfodbold i tre forskellige fynske klubber, nemlig Nørre Åby, Strib og OKS. Siden 2019 har han dog været en del af akademiet i Ikast, hvorfra han har været på udlån hos blandt andet FC Fredericia og norske HamKam.

Timeline

Notifications

Notifikationer