1 min læsningNiels Frederiksen om tilgange: Det forventer jeg i den grad

En enkelt tilgang er det blevet til for Brøndby i dette transfervindue, og dermed er truppen på den københavnske vestegn smallere, end da transfervinduet åbnede. Det skal der dog laves om på, lyder forventningerne fra cheftræner Niels Frederiksen.

1 min læsning
Niels Frederiksen Brøndby
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Sebastian Sebulonsen er kommet til fra norske Viking, mens aftalen med Marko Divkovic er gjort permanent.

Til gengæld har Brøndby denne sommer sagt farvel til Andreas Bruus, der er blevet solgt til franske Troyes, mens klubben også har taget afsked med Andrija Pavlovic og Jagvir Singh, mens Rasmus Wikström er blevet udlejet til SønderjyskE.

Står det til cheftræner Niels Frederiksen kommer der da også yderligere nyt blod til den trup, der torsdag spillede sig ét skridt nærmere gruppespillet i Conference League.

– Jeg forventer i den grad, og det har jeg også sagt tidligere, at der kommer noget ind, som kan forstærke truppen. Spillerne gjorde det godt i dag (torsdag, red.), men vi spiller to kampe om ugen i øjeblikket, og vi har en del spillere i truppen, som aldrig har spillet i Superligaen, siger Niels Frederiksen til bold.dk.

Brøndby-cheftræneren afslører desuden, at det specielt er til den offensive del af truppen, at der kigges efter forstærkning, og det kan være både i form af angribere og offensive midtbanespillere.

Modstandere fundet til både Brøndby og Viborg

Brøndby er tidligere blevet sat i forbindelse med landsholdsspilleren Daniel Wass, der er kommet i overskud hos Atlético Madrid.

33-årige Daniel Wass har tidligere udtalt, at han håber at kunne slutte karrieren i barndomsklubben Brøndby.

Timeline

Notifications

Notifikationer