2 min læsningMedie: Malmö-træner får sparket efter CL-exit

Den svenske danskerklub Malmö FF havde sidste år æren af at spille gruppespil i Champions League, men det kommer de ikke til i denne sæson, da de onsdag røg ud af kvalifikationen til upåagtede Zalgiris fra Litauen. Den exit ser nu ud til at koste klubbens træner jobbet.

2 min læsning
Foto: Ritzau Scanpix / Agency/Janerik Henriksson

Der er langt fra sidste sæsons berusende kampe i Champions League mod Juventus, Chelsea og Zenit til et samlet 0-3-nederlag til litauiske Zalgiris.

Det er ikke desto mindre facit for danskerklubben Malmö FF, der under ledelse af Milos Milojevis tabte henholdsvis 1-0 og 0-2 til mestrene fra Litauen, og dermed højst kommer til at spille Europa League i den kommende sæson.

Det er ikke godt nok for den svenske klub, og skal man tro normalt velinformerede Aftonbladet, så får exitten da også konsekvenser.

Den svenske avis kan således berette, at en enig Malmö-bestyrelse har bestemt sig for at fyre den serbiske cheftræner Milos Milojevic, der i januar afløste danske Jon Dahl Tomasson på posten.

Jon Dahl Tomasson førte Malmö til det svenske mesterskab i både 2020 og i 2021, ligesom det altså blev til deltagelse i Champions League i sidste sæson.

Halvvejs igennem denne sæsons Allsvenskan ligger Malmö nummer fem, men i en historisk tæt sæson er holdet fra Skåne langt fra ude af kampen om mesterskabet, da der blot er tre point op til Djurgården på ligaens førsteplads.

Officielt: Malmö præsenterer kontroversiel Jon Dahl-afløser

Milos Milojevic blev så sent som i december fyret som træner i svenske Hammarby, da han uden klubbens tilladelse havde været til samtale i Trondhjem og det dengang ledige trænersæde i Rosenborg.

En lille måned senere landede han jobbet som chef for blandt andre Søren Rieks, Jonas Knudsen, Lasse Nielsen og Anders Christiansen.

Timeline

Notifications

Notifikationer