1 min læsningAvis: Liverpool-angriber tæt på skifte til storklub

Efter at være faldet i hierakiet i Liverpool-offensiven skulle angriberen være fristet af et skifte til en anden storklub.

1 min læsning
Roberto Firmini kan snart være fortid i Liverpool
Foto: REUTERS/Matthias Rietschel.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Roberto Firmino meldes tæt på et skifte væk fra Liverpool FC i sommerens transfervindue. Det skriver den italienske avis Corriere dello Sport.

Brasilianeren har fået længere vej til fast spilletid i Liverpool og skulle derfor være fristet af et skifte til den italienske Serie A.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Her skulle storklubben Juventus angiveligt stå klar med et bud på den 30-årige angriber, der har kontrakt med Liverpool indtil sommeren 2023.

Og interessen er gengældt fra Firminos side. Det kommende VM i Qatar i slutningen af året, skulle være grunden til at skiftet kan komme på plads, da den brasilianske angriber ønsker fast spilletid op til slutrunden.

Klopp efter nederlag til RB Salzburg: Vi laver for mange fejl

Med et år tilbage af Firminos kontrakt med Liverpool skulle Juventus være klar til at tilbyde Premier League-klubben knap 170 millioner kroner.

Hvis skiftet går igennem, betyder det et farvel til Liverpool efter syv år i klubben. Efter skiftet fra tyske TSG Hoffenheim i 2015 har Roberto Firmino spillet 327 kampe i den røde trøje, hvilket har afstedkommet 98 mål og 74 assists.

Timeline

Notifications

Notifikationer