3F Superligaen

FCM-chef: Nu kan vi sigte endnu højere

FC Midtjylland klarede skærene tirsdag aften, og med sejren over AEK Larnaca i 2. runde af Champions League-kvalifikationen er klubben nu sikret minimum Europa League-gruppespil for tredje år i streg.

Svend Graversen jubler over sikret Europa League deltagelse
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland sejr over AEK Larnaca er guld værd. I bogstaveligste forstand.

FC Midtjylland sportschef Svend Graversen glæder sig over, at FC Midtjylland nu skal testes mod Benfica i jagten på Champions League gruppespillet – men jublen over sikret deltagelse i Europa League fylder meget onsdag formiddag.

– Det giver grobund for, at vi kan sigte endnu højere. Nu har vi nogle fede kampe mod Benfica, og vi skal tage til Lissabon og se, om vi ikke kan skabe et resultat. Vi jagter stadig at komme endnu længere og spille os i playoff til Champions League. Vi ved godt, det er sindssygt svært, men vi jagter miraklet, siger Svend Graversen til fcm.dk.

– Vores målsætning er, at vi inden 2025 skal være en top 50-klub i Europa. For at man kommer derop kræver det, at vi er kontinuerligt i europæiske gruppespil. At vi kommer minimum i Europa League for tredje år i træk medvirker til, at vi vil være seedet i kvalifikationen de følgende år. Det betyder, at vi kommer ind i en positiv spiral og får endnu bedre muligheder for at kvalificere os de kommende år.

Der venter en svær opgave mod S.L. Benfica. Portugiserne spillede mod Liverpool i kvartfinalen af sidste års Champions League, hvor de samlet tabte 6-4-nederlag.

Allerede på fredag spiller FC Midtjylland mod OB i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P