2 min læsningTidligere United-koryfæer enige om Eriksen-tilgang: Det her kan han!

Bryan Robson og Jesper Olsen, der begge har en fortid i Manchester United, er enige om, hvad Eriksen medbringer til storklubben.

2 min læsning
Manchester United Christian Eriksen
Christian Eriksen. Danmark møder Østrig i en UEFA Nations League-kamp spillet i Parken i København, mandag den 13. juni 2022.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

For under en uge siden præsenterede mastodonterne fra Manchester United Christian Eriksen, som man hentede på en fri transfer.

Dermed venter der danskeren en spændende fremtid med skridtet tilbage op ad niveau-rangstigen til den verdensomspændte klub, der i de forgangne år har hentet adskillige store navne, som senere hen har vist sig at underpræstere.

Ny United-manager: Vi skal forstærke os på denne position

Den fejltagelse gentager Manchester United dog ikke med Christian Eriksens ankomst, hvis man spørger to tidligere klub-koryfæer, Bryan Robson og Jesper Olsen.

– Han er en meget angribende men meget disciplineret spiller, og han arbejder hårdt for holdet, for så at komme tilbage i de rigtige rum. Måden han kan komme ind fra venstre og skabe rum – det er det, Eriksen kan. Han har en fantastisk kvalitet på bolden, lyder det fra Bryan Robson til Manchester United.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Landsmanden Jesper Olsen deler Robsons begejstring over Uniteds signing af Eriksen.

– Han er en af de spillere, der er undervurderet, fordi han gør tingene meget simpelt og nemt. Jeg tror, han bliver en sublim tilføjelse til Uniteds fremgang, afrunder Jesper Olsen.

Medie: Brentford vil erstatte Eriksen med dansk landsholdskollega

Danske Jesper Olsen har været en lignende karriere igennem, da han ligesom Eriksen har spillet i både Ajax, og nu Manchester United – hos sidstnævnte fra 1984-1988.

Olsen var dermed holdkammerater med Bryan Robson, der nåede 13 sæsoner for ‘de røde djævle’ fra 1981-1994.

Timeline

Notifications

Notifikationer