1 min læsningSouthampton henter fransk angriber

Southampton har hentet sin sjette forstærkning i sommerens transfervindue i form af en 19-årig fransk angriber.

1 min læsning
Sékou Mara skifter til Southampton fra Bordeaux
Foto: southamptonfc.com

Sékou Mara er ny spiller i Southampton FC. Den 19-årige angriber skifter fra franske Bordeaux på en fire-årig aftale. Det oplyser Premier League-klubben på sin hjemmeside.

Southamptons sjette signing i sommerens transfervindue gør sig også på det franske U21-landshold, hvor det er blevet til to landskampe.

I seneste sæson fik Sékou Mara, der også har en fortid i Paris Saint-Germain, scoret seks mål og lavet to assists totalt i 27 kampe for den franske traditionsklub.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Southampton-manager, Ralph Hasenhüttl, er glad for sin nye angriber.

– Sékou kommer her for at score mål og har vist i den franske liga, han kan gøre det. Nu er han nødt til at arbejde hårdt og vise, han kan gøre det i Premier League, siger manageren til klubbens hjemmeside.

Udover Sékou Mara har Southampton indtil videre hentet Gavin Bazunu og Roméo Lavia i Manchester City, Armel Bella-Kotchap i VfL Bochum, Joe Aribo i Rangers samt Mateusz Lis i tyrkiske Altay SK.

Officielt: Southampton shopper hos de engelske mestre – får lang kontrakt

Første mulighed for debut til Sékou Mara i Premier League er den 6. august, hvor klubben skal et smut til London for at møde Tottenham.

Timeline

Notifications

Notifikationer