Serie A-dansker banker to ind

Serie A-sæsonen starter op i august, og den danske angriber viste med to mål i mandagens træningskamp, at han ved, hvor målet står.

Christian Gytkjær scorede to mål for AC Monza

Christian Gytkjær er rykket op i Serie A med sit hold AC Monza og er i gang med optakten til den nye sæson. Med to mål i mandagens træningskamp slog den tidligere landsholdsangriber fast, at målnæsen er intakt.

Monza og Gytkjær mødte Renate, der til daglig spiller i Serie C, hvor det blev til en 4-0 sejr til Monza. Og resultatet kom især i hus på baggrund af den 32-årige danskers to mål.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

AC Monza var foran med 1-0 ved pausen. Men så viste Gytkjær sin målfarlighed i anden halvleg. I det 52. minut fik han nemlig øget føringen til 2-0.

Monza kom på 3-0, inden danskeren igen var på færde kort før tid. For med seks minutter tilbage af den ordinære spilletid, fik han lukket og slukket med sin anden scoring til slutresultatet 4-0.