2 min læsningTV-ekspert om Pione Sisto: Et mega-dumt selvmål

Stig Tøfting er mildt sagt ikke begejstret over Pione Sistos ageren i FC Midtjylland, hvor han er blevet sendt ned på U19-holdet.

2 min læsning
Pione Sisto
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

I onsdags kom det frem, at Pione Sisto ikke længere stoler på FC Midtjylland eller tror på projektet i klubben længere. Det fortalte hans agent og bror, Angelo Sisto.

Siden har Sisto fyldt meget i hele fodbold-Danmark. Noget Stig Tøfting ikke just er tilhænger af.

– FCM skal spille to kampe om ugen, indtil vi når VM, så jeg synes det var et mega-dumt selvmål i forhold til alle. Det kan komme så langt ud, hvor der ikke er nogen vej tilbage – og det føler jeg ligesom, at det er den sti man er på vej ud ad, siger Tøfting i Onside på TV3+.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ken Ilsø er enig med Tøfting og direkte adspurgt, hvordan det kan ende her for Sisto, svarer han:

– Det er ufatteligt. Først og fremmest er det hans egen skyld, sådan som han agerer og protesterer i den sidste træningskamp. Det er på alle måder et ulykkeligt ægteskab mellem Sisto og FCM. Den historie der er med Sisto, både i udlandet og tidligere i FCM, hvor han rejste sig under et taktikmøde, gav sin egen mening til kende og igen lavede en demonstration. Det er bare ulykkeligt, uddyber Ilsø.

INDBLIK: Pione Sistos magiske og turbulente fodboldrejse – hvad så nu?

FC Midtjylland spiller sin næste kamp på tirsdag, når AEK Larnaca gæster MCH Arena i den første af to Champions League-kvalifikationsopgør.

Her indtræder de danske sølvindere og pokalvindere i 2. runde, hvorfor en samlet sejr over cyprioterne minimum vil give dem adgang til Europa League-gruppespillet og samtidig holde liv i drømmen om gruppespil i verdens mest prestigefyldte klubturnering Champions League. Højst sandsynligt uden Pione Sisto i truppen.

Hele indslaget omkring Pione Sisto kan ses øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

Notifikationer