2 min læsningRonaldo afviser rygte om sensationel retur

Søndag skriver et portugisisk medie, at Cristiano Ronaldos bil er blevet spottet, hvilket har sat gang i rygterne om et skifte ikke mange havde set komme.

2 min læsning
Cristiano Ronaldo Manchester United
Soccer Football - Premier League - Brighton & Hove Albion v Manchester United - The American Express Community Stadium, Brighton, Britain - May 7, 2022 Manchester United's Cristiano Ronaldo reacts REUTERS/Ian Walton EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Rygterne har været mange omkring Cristiano Ronaldo denne sommer, siden det kom frem, at portugiseren ønsker at spille Champions League. Noget Manchester United ikke kan tilbyde ham, eftersom de kun blev nummer seks, i den foregående sæson.

Både Chelsea og Bayern München har været meldt som bejlere til verdensstjernen, men intet konkret er sket endnu. Det har også kun pustet yderligere til transfer-ilden, at Ronaldo ikke er at finde sammen med resten af Uniteds trup på deres preseason-tur til Thailand og Australien.

Nu er der endnu rygte i spil.

Sportsdirektør i Bayern reagerer på Ronaldo-rygter: Jeg har masser af respekt for ham

Det portugisiske medie Sport TV beretter nemlig på deres Instagram-profil, at Ronaldos bil er spottet på parkeringsanlægget på Sporting CP’s stadion, José Alvalade Stadion.

Det følger de op med, at Ronaldo kunne være interesseret i, at tage en sæson på udlån hos sin gamle klub. De har nemlig kvalificeret sig til Champions League denne sæson. Noget der skulle være tungen på vægtskålen for ham, hvis ikke en anden storklub vil købe ham fri.

Dog skal hele historien tages med et gran salt, da stjerneangriberens officielle Instagram-profil har kommenteret på TV Sport’s opslag på selvsamme medie, hvortil kommentaren helt kort lyder “fake”.

Foto: Screendump fra Instagram

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Om Ronaldo er at finde hos “De Røde Djævle” efter transfervinduet lukker, det kan kun tiden vise. Han har dog ikke selv afvist diverse spekulationer om, at han ønsker at forlade klubben.

Timeline

Notifications

Notifikationer