1 min læsningSportsdirektør i Bayern reagerer på Ronaldo-rygter: Jeg har masser af respekt for ham

Lewandowskis exit i Bayern har rejst spørgsmålet. Hvad så nu? Sportsdirektør Hasan Salihamidzic har masser af respekt for Ronaldo, men afviser rygterne om portugiseren.

1 min læsning
Soccer Football - Bundesliga - TSG 1899 Hoffenheim v Bayern Munich - PreZero Arena, Sinsheim, Germany - February 29, 2020 Bayern Munich Sporting Director Hasan Salihamidzic reacts as the game is halted due to abusive chants from fans REUTERS/Kai Pfaffenbach DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video

Lørdag er det kommet frem, at Robert Lewandowski meget snart kan blive FC Barcelona-spiller. Administrerende direktør Oliver Kahn har sågar bekræftet, at der er en aftale mellem klubberne.

Det har affødt mange spørgsmål om sydtyskernes planer for den offensive del af fodboldspillet.

Hvad så nu?

Cristiano Ronaldo har været rygtet til den sydtyske storklub af flere omgange. Så sent som lørdag lød det, at portugiserens agent, Jorge Mendes, nu ville presse på for et skifte til Bayern.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det rygte vil Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic lynhurtigt afkræfte.

– Jeg har masser af respekt for Cristiano Ronaldo, hans succes og hans karriere. Men nok engang må jeg sige: det hverken var eller er et emne for os, siger Bayern-chefen til Sport1.

Bayern-direktør bekræfter: Lewandowski-aftale er på plads med Barca

Dermed er den dør formentlig lukket for Cristiano Ronaldo, der angiveligt søger en ny klub i jagten på Champions League-fodbold i næste sæson.

Tidligere i vinduet har klubben allerede hentet en af Premier Leagues store stjerner, da Sadio Mané skiftede Liverpools røde farver ud med Bayerns ditto.

Timeline

Notifications

Notifikationer