2 min læsningOprykkerne kom, så og blev straffet af Superliga-topscorer

Oprykkerne fra Lyngby Boldklub tog søndag eftermiddag imod bronzevinderne fra Silkeborg IF, hvor man kom fremragende fra land. Det var dog bare ikke nok til alle tre point, da sidste sæsons topscorer i Superligaen ville det anderledes.

2 min læsning
Helenius
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Lyngby Boldklub er atter tilbage i Superligaen, hvor man søndag fik besøg af sidste sæsons bronzevindere fra Silkeborg IF. Her smed oprykkerne en føring på 2-0, da Nicklas Helenius viste sand kynisme og med to mål sikrede Silkeborg et enkelt point og 2-2.

Kampen startede halvtamt, men efter 34 minutter måtte rutinerede Andreas Bjelland udgå med en skade for Lyngby Boldklub og i stedet blev Kristian Riis sendt på banen. Noget, der fik afgørende betydning blot ti minutter senere.

Et hjørnespark sejlede nemlig hele vejen til bagerste stolpe, hvor den tidligere FC Midtjylland-spiller stod helt umarkeret og headede bolden i mål.

Kort herefter blev der fløjtet til pause, men i begyndelsen af 2. halvleg slog de kongeblå atter til.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Således tog Adam Sørensen turen ind i feltet fra sin position som venstreback, hvor han klodset blev nedlagt. Straffespark til oprykkerne, som nyindkøbet Mathias Kristensen stensikkert eksekverede til mål.

Kent Nielsens tropper – og særligt Nicklas Helenius – ville dog anderledes. Fire minutter senere fik sidste sæsons superligatopscorer bragt fornyet spænding ind i opgøret med sin reducering til 2-1. Det var dog ikke nok for den lange nordjyde.

Derfor slog han atter til kort før slutfløjt, hvor han med sin anden scoring i kampen sikrede Silkeborg 2-2 og et enkelt point i sæsonåbneren.

Superligaens topscorer øjner skifte til udlandet: Føler mig klar og har lyst

Timeline

Notifications

Notifikationer