2 min læsningRutineret stopper er ny anfører i OB: Der er noget stolthed over at gå først ind

OB har udnævnt ny anfører, da Jens Jakob Thomasen har forladt klubben. Den nyslåede anfører glæder sig til at lede holdet.

2 min læsning
Jeppe Tverskov (OB 6) mod Emil Kornvig (Sønderjyske - 8). Superliga. OB - SønderjyskE i Odense søndag den 15. maj 2022.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

For knap et år siden stod OB overfor at skulle udpege ny anfører. Dengang faldt valget på Jens Jakob Thomasen, hvilket skuffede forsvarsklippen Jeppe Tverskov.

Nu er Thomasen fortid på Fyn, og Jeppe Tverskov er blevet tildelt anførerbindet før sæsonpremieren mod FC Nordsjælland.

Den 29-årige stopper glæder sig over, at han nu har fået tildelt rollen som kaptajn.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg er rigtig glad. At være anfører handler meget om hvilken type man er, og hvordan man er som person, så jeg tror ikke, at min rolle ændrer sig så meget i forhold til, hvordan det har været de sidste par år, men det er da klart, at der er noget stolthed i at gå først ind, siger Jeppe Tverskov.

Mandag skal han for første gang prøve at lede holdet ind på banen, når FC Nordsjælland gæster Nature Energy Park.

Stopperen forventer, at det bliver en svær kamp, og han håber, at det fynske publikum møder talstærkt frem.

Hjemvendt OB-spiller løfter sløret for transferovervejelser: Det var ikke en svær beslutning

– Jeg tror altid man glæder sig til første Superligakamp. Den er altid lidt speciel, men det er godt vejr, så der er forhåbentlig mange mennesker på tribunerne, selvom det er sommerferie, siger Tverskov og fortsætter.

– FC Nordsjælland er et hold, som kan være svære at spille imod. De kan være et hold, hvor man føler, at man har godt fat, men alligevel har de nogle individualister, som kan noget. Det handler om at læse dem ordentligt, og se hvor kampen bevæger sig henad, siger den nyslåede anfører før sæsonpremieren til klubbens hjemmeside.

Tverskov skiftede i 2016 Randers ud med Fyn og OB. Siden har han spillet 201 kampe i de blåhvide striber.

Timeline

Notifications

Notifikationer