2 min læsningHjemvendt OB-spiller løfter sløret for transferovervejelser: Det var ikke en svær beslutning

Gustav Grubbe har denne sommer byttet RB Leipzig for Odense Boldklub. Det var ikke en svær beslutning for den 19-årige back.

2 min læsning
OB, Gustav Grubbe, RB Leipzig, Superligaen, OB Gustav Grubbe.
Foto: Kent Rasmussen

En 16-årig Gustav Grubbe skiftede tilbage i 2019 Odense Boldklubs ungdomsafdeling ud med RB Leipzigs ditto.

Sommeren efter rykkede fynboen fra tyskernes U17-mandskab til U19-mandskabet. Som førsteårs U19-spiller blev det til seks optrædender, mens den seneste sæson bød på 24 optrædender.

Selvom tyskerne ikke skortede på spilletiden til den unge dansker, er han nu vendt hjem til de vante rammer på Fyn. Og det var med stor begejstring, at han tog imod tilbuddet.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– OB viste en interesse, og så blev jeg meget hurtigt fanget af idéen. De ville meget gerne have mig, og så slog vi til, og så gik det hurtigt derfra, siger Gustav Grubbe til campo.dk.

Alligevel lægger han ikke skjul på, at der også var interesse fra flere sider.

– Der var andre klubber også, og jeg kunne sagtens have ventet lidt, for jeg havde egentlig tid nok, men jeg var ikke så i tvivl, da det kom tæt på med OB. Så det var ikke en svær beslutning, synes jeg, siger Grubbe til campo.dk.

Du kan se hele interviewet i toppen af artiklen.

Alm forholder sig uinteresseret til transfervinduet: Ansvaret er hos andre

Gustav Grubbe nåede at få sin seniordebut i OB tilbage i 2019, da han spillede ét enkelt minut i mesterskabsspillet mod FC Midtjylland. Men mon ikke næste sæson byder på en mangedobling af spilletiden i Superligaen, for den 19-årige back?

Timeline

Notifications

Notifikationer