1 min læsningHelenius efter comeback: Vi giver dumme mål væk

Nicklas Helenius var med to mål mod oprykkerne fra Lyngby helt afgørende for, at Silkeborg IF fik 2-2 i premieren. Alligevel var han ikke tilfreds efter kampen.

1 min læsning
Superliga-kampen mellem Lyngby Boldklub og Silkeborg IF i Lyngby søndag den 17. juli 2022.

Helenius og resten af Silkeborg-mandskabet startede søndag sæsonen ud med at hive en 2-2 hjem fra Lyngby efter, at have været bagude med 2-0.

Den lange nordjyde var dog altafgørende for Silkeborg, da han med to mål kunne sikre midtjyderne det ene point.

Oprykkerne kom, så og blev straffet af Superliga-topscorer

Selvom det ene point var okay, kampens udvikling taget i betragtning, er angriberen alligevel ikke helt tilfreds med kampen, siger han til Discovery efter kampen.

– Når man er bagud med 0-2, skal man være glad for 2-2, men jeg er skuffet over de dumme mål, vi giver væk. Jeg er også skuffet over det sidste kvarter, hvor vi har et andet overskud, men alligevel ikke får vendt bolden og har ro på. Gør vi det, kommer overtallet. Det skal vi gøre bedre.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg har fuld fokus på at være her og gøre mit bedste. Jeg ville hellere have haft en sejr, men man kan altid bruge personlig succes, og vi kan altid bruge det at komme tilbage fra 0-2.

I 2. runde skal Silkeborg et smut vestpå, da FC Midtjylland venter på dem.

Timeline

Notifications

Notifikationer