1 min læsningF.C. København som mellemstation: Vavro drømmer om Premier League

Lejeopholdet blev vekslet til permanent FCK-aftale. Allerede nu drømmer Denis Vavro dog om større ting.

1 min læsning
FC Københavns Denis Vavro efter 3F Superligakampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken i København, mandag den 18. april 2022.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Denis Vavro stod som en klippe i den stærke F.C. København-defensiv i forårssæsonen. Derfor var det ikke den store overraskelse, at slovakken bliver i København efter FCK nåede til enighed om en transfer med Lazio.

Vavro har ellers selv tæt på at stikke en kæp i hjulet, da han udtalte, at han hader Lazio.

Nu er han landet på en permanent aftale i Superligaen, men det er ikke sikkert, at Vavro bliver hos de danske mestre helt til kontraktens udløb i 2026. Han drømmer i hvert fald større.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg er i FC København nu, og så må vi se, hvad der sker om et par år, siger stopperen og fortsætter.

– Jeg har en drøm om at spille i Premier League, og jeg vil gerne vise, at jeg kan det. Hvis det ikke sker, har jeg en kontrakt her i FCK, og jeg holder meget af klubben og af byen, siger Denis Vavro til Tipsbladet.

Stort talent slap ud af Randers-kontrakt med speciel klausul – nu skriver han gratis med FCK

FCK og 26-årige Vavro åbner denne sæsons titelforsvar søndag eftermiddag, når oprykkerne fra AC Horsens kommer på besøg i Parken.

Kampen starter klokken 16.00 og kan følges på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

Notifikationer