1 min læsningEndnu en stjerne på radaren hos Bayern-direktør: En drøm for fremtiden

Oliver Kahn fortæller, at han har kigget på en angriber i verdensklasse. Det ser dog ud til at blive en svær opgave at lokke ham til Bayern München.

1 min læsning
Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v VfL Wolfsburg - Allianz Arena, Munich, Germany - December 17, 2021 Bayern Munich chief executive officer Oliver Kahn before the match REUTERS/Andreas Gebert DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Mens Robert Lewandowskis skifte til FC Barcelona ventes at gå igennem i løbet af de næste dage, forbereder Bayern Münchens administrerende direktør, Oliver Kahn, sig til fremtiden.

Lørdag lød det, at Matthijs de Ligt er klar til at komme til Bayern, mens Kahn skal have gang i forhandlinger med Juventus.

Nu fortæller den tidligere tyske landsholdsmålmand, at han har fundet kikkerten frem og peget den mod London.

Officielt: Barcelona og Bayern enige om Lewandowski-handel

I forbindelse med præsentationen af optakten til den kommende sæson blev Oliver Kahn spurgt, om han ser Harry Kane som et muligt transfermål for næste sommer.

– Han er på kontrakt i Tottenham, men helt sikkert. En angriber fra den absolutte øverste hylde, men det er en drøm for fremtiden. Vi får at se, hvad der sker, siger Oliver Kahn til Bild-journalist Christian Falk.

Officielt: Bayern München-stjerne har forlænget sin kontrakt

Ifølge engelske medier er Tottenham dog fuldstændig fastlåst. Harry Kane er ‘urørlig’ og kan ikke forlade klubben.

Den målfarlige englænder er på kontrakt i Tottenham indtil sommeren 2024.

Timeline

Notifications

Notifikationer