1 min læsningOfficielt: Bayern München-stjerne har forlænget sin kontrakt

Serge Gnabry har skrevet under på en kontraktforlængelse i Bayern München efter længere tids rygter herom.

1 min læsning
Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v VfB Stuttgart - Allianz Arena, Munich, Germany - May 8, 2022 Bayern Munich's Serge Gnabry, Benjamin Pavard and Joshua Kimmich celebrate their first goal an own goal scored by VfB Stuttgart's Konstantinos Mavropanos REUTERS/Andreas Gebert DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

Serge Gnabry har forlænget sin aftale med Bayern München, så den nu strækker sig til sommeren 2026. Det skriver Bayern på sin hjemmeside.

I de sidste par uger har både Arsenal og Chelsea ellers været kædet sammen med den hurtige kantspiller.

Den 27-årige offensive stjerne kom til klubben fra Werder Bremen i 2017, og siden er det blevet til mange store oplevelser. Det fortæller tyskeren på klubbens hjemmeside.

Bayern-direktør bekræfter: Lewandowski-aftale er på plads med Barca

– Jeg tænkte meget over, hvad jeg ville have som spiller over de kommende år, og jeg kom til den konklusion, at jeg vil blive i Bayern, vinde alt igen og opleve noget – ikke mindst Champions League igen, siger Gnabry og fortsætter.

– Det er noget særligt, for her kan jeg spille med mine venner på højeste niveau. Det ville jeg helt sikkert ikke opleve i en anden klub, siger stjernen.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Indtil nu har den hurtige wing fået 171 optrædener for den sydtyske storklub. Heri er han noteret for 64 mål og 40 assists.

Nyheden om kontraktforlængelsen kommer samme dag, hvor Oliver Kahn har afsløret, at Bayern har en aftale med FC Barcelona om salget af Robert Lewandowski. Det kan du læse mere om her.

Timeline

Notifications

Notifikationer