2 min læsningNein bliver til ja: Bayern accepterer – Lewandowski nærmer sig drømmeskifte til FC Barcelona

Transfersagaen om Robert Lewandowski ser ud til at have nået sin ende. Nu har Bayern München endeligt indvilget i at sælge.

2 min læsning
Soccer Football - UEFA Nations League - Group D - Belgium v Poland - King Baudouin Stadium, Brussels, Belgium - June 8, 2022 Poland's Robert Lewandowski applauds fans after the match REUTERS/Yves Herman
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Robert Lewandowski og FC Barcelona. De to navne har stået i samme rygter i flere måneder, mens Bayern München har haft en gedigen nej-hat sat fast oven på hovedet med syv-tommer-søm.

Den nej-hat ser nu ud til at være byttet ud med en klaphat. Bayern München-ledelsen har angiveligt takket ja til et bud på Robert Lewandowski. Det skriver den normalt pålidelige transferjournalist Fabrizio Romano.

Fredag har der været langtrukne forhandlinger mellem FC Barcelona og Bayern München, og kort efter midnat kom nyheden om det accepterede bud ud.

Lang næse til Arsenal og Chelsea: Bayern-stjerne nærmer sig kontraktforlængelse

Ifølge Romano lyder transfersummen med alle klausuler indregnet på 50 millioner euro – 370 millioner kroner. Allerede i denne weekend kan Bayern-angriberen sætte sin underskrift på en kontrakt med FC Barcelona.

Han er angiveligt allerede blevet enig med catalanerne, om en aftale der strækker sig til sommeren 2025.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den polske skarpretter har været i Bayern München, siden han i 2014 tog springet fra Borussia Dortmund.

I det sydtyske er det blevet til imponerende 344 mål i 375 kampe, mens den 32-årige angriber samtidig har leveret 72 oplæg til holdkammeraterne.

Timeline

Notifications

Notifikationer