2 min læsningKroos sender stikpille til oprykkerne i Schalke efter Ed Sheeran-koncert

Toni Kroos har i sin podcast 'Einfach mal Luppen" sendt en stikpille i retning af nyoprykkede Schalke 04 efter en Ed Sheeran-koncert på Veltins-Arena.

2 min læsning
Soccer Football - Champions League Final - Liverpool v Real Madrid - Stade de France, Saint-Denis near Paris, France - May 28, 2022 Real Madrid's Toni Kroos reacts REUTERS/Molly Darlington

Schalkes stadion Veltins-Arena skal i den kommende sæson danne ramme om Bundesliga-fodbold efter en sæson i den næstbedste række.

Bundesligaen starter først i august, hvorfor der har været masser af plads i kalenderen på stadion.

I sidste uge har Ed Sheeran spillet tre udsolgte koncerter på Schalkes hjemmebane, og det fik Toni Kroos til at prikke til sine landsmænd.

Kroos afslører karriereplaner: Denne klub skal være min sidste

– Ed Sheeran lykkedes med noget, som jeg sjældent har set. Folk gik glade hjem fra stadion efter et event i Schalke, lød det fra den tyske verdensstjerne i podcasten Einfach mal Luppen.

Gelsenkirchen-klubben har dog ikke været sløv med et comeback. Et interview med klubbens angriber Simon Terodde var ledsaget affølgende tekst på Twitter.

Lang næse til Arsenal og Chelsea: Bayern-stjerne nærmer sig kontraktforlængelse

– I det mindste giver vi cool interviews efter slutfløjt, skrev Schalke 04 som svar på Twitter.

En reference til Toni Kroos der efter Champions League-finalen i maj smuttede fra et interview, da han ikke kunne lide journalistens spørgsmål.

Timeline

Notifications

Notifikationer