1 min læsningThychosen ærgrer sig: Vi skulle have vundet i dag

Mads Døhr Thychosen var ikke tilfreds med dagens 1-1 mod Randers. Midtjyderne skulle have scoret nogle flere mål.

1 min læsning
FCM's Mads Døhr Thychosen i kamp med Randers FC's Filip Bundgaard Kristensen under superligakampen mellem FC Midtjylland og Randers FC på MCH Arena, søndag den 22. april 2022. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

FC Midtjylland og Randers FC spillede 1-1 i aftenens sæsonpremiere, men hvis man ser på spil og chancer, kunne det godt være blevet til mere for hjemmeholdet på MCH Arena.

Det ærgrer Mads Døhr Thychosen, der ser skarpheden, som den afgørende faktor.

– Vi er lidt for uskarpe. Vi spiller faktisk en okay kamp, hvor vi skaber det, vi skal. Man må sige, at det er godt sparket ind, men vi skal score nogen flere mål. Det bliver ligesom afgørende i dag, siger FCM-forsvareren til TV3 Sport.

HIGHLIGHTS: Tordnende debutantmål sørgede for remis i sæsonåbner

I en periode af anden halvleg var FCM presset i bund, efter Randers havde lavet et par indskiftninger. Det er der dog ikke en umiddelbar forklaring på.

– Det vil jeg også godt kunne svare på, det var i hvert fald ikke planen, men Randers er et dygtigt hold og kommer her og gør det svært for os. Ja, Vi skulle også have vundet i dag, siger Mads Døhr Thychosen.

Med fredagens sæsonpremiere er Superliga-sæsonen sparket igang. FC Nordsjælland og OB mødes mandag, mens resten af holdene i den bedste danske række skal i aktion allerede søndag.

Timeline

Notifications

Notifikationer