2 min læsningViborg-profil før spændende premiere: Nu vil vi gerne i gang

Viborg lukkede sidste sæson med en sejr over AaB. Søndag venter nordjyderne igen, og det glæder viborgenserne sig til.

2 min læsning
FCN's Adamo Nagalo i duel med Viborg's Jakob Bonde og Jeppe Grønning under superligakampen mellem Viborg FF og FC Nordsjælland på Energi Viborg Arena, fredag den 29. april 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Viborg sluttede sidste sæson med stor succes, da AaB efter forlænget spilletid og straffespark blev besejret i playoff-kampen om Danmarks sidste plads i europæisk fodbold.

I superligapremieren søndag eftermiddag venter der endnu en kamp mod AaB, og ifølge midtbanespiller Jakob Bonde er der er en helt særlig stemning i Viborg-truppen.

Nu vil de ikke vente længere.

– Vi har en god fornemmelse, og vi glæder os alle sammen rigtig meget til at komme i gang. En premiere er jo altid spændende, og man kan godt mærke på folk nu, at nu vil vi gerne i gang. Forhåbentlig kommer der mange mennesker på stadion, og så håber vi på at kunne give dem en god oplevelse, siger Jakob Bonde.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Selvom viborgenserne i seneste sæson vandt to ud af tre opgør mod nordjyderne, forudser midtbanestyrmanden, at det bliver en tæt kamp.

– En premiere er altid noget særligt, og vi glæder os selvfølgelig til at møde AaB. Det er gået okay mod dem de seneste par gange, og det plejer at være meget tæt, når vi møder dem. Det tror jeg også, at det bliver på søndag, siger Bonde, der dog ikke forventer, at AaB-mandskabet har helt samme udtryk som i sidste sæson.

Ny AaB’er før møde med eksklub: Gælder kun om at vinde

– Nu har Lars Friis deroppe haft lidt bedre tid til at implementere sine ting, så vi må se, hvor meget forandrede de er i forhold til sidste sæson, men vi glæder os i hvert fald til at komme i gang med sæsonen, lyder det fra Bonde til klubbens hjemmeside.

Det første fløjt lyder søndag eftermiddag på Energi Viborg Arena klokken 14.00.

Timeline

Notifications

Notifikationer