1 min læsningDembélé om forlængelse: Barca er min drømmeklub

Ousmane Dembélé skrev torsdag under på en ny kontrakt med FC Barcelona. Nu sætter han ord på glæden over forlængelsen.

1 min læsning
Ousmane Dembélé er glad for forlængelsen med FC Barcelona
Foto: REUTERS/Albert Gea.

FC Barcelona og Ousmane Dembélé så længe ud til at gå hvert til sit denne sommer. Men torsdag skrev franskmanden under på en to-årig forlængelse med den catalanske storklub.

Den 25-årige wing jubler over forlængelsen med klubben, som han kom til fra Dortmund i 2017.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg er glad for denne fornyelse. Barca har været min drømmeklub, siden jeg var lille, og jeg ser frem til en ny sæson og at gøre alt for denne klub. Barca var altid min første prioritet, og vi er alle glade og ivrige efter at starte, siger Dembélé og fortsætter:

– Barca skal altid være deroppe og udfordre på titler, og min drøm er at vinde Champions League. Jeg vil gøre alt, arbejde hårdt for chefen (cheftræner Xavi, red.) på banen og forhåbentlig bliver dette et stort år for mig og Barca.

Officielt: Franskmand underskriver ny Barca-aftale

Ousmane Dembélé har siden ankomsten i 2017 spillet 150 kampe for catalanerne, hvilket har kastet 32 mål og 34 assists af sig.

Timeline

Notifications

Notifikationer