2 min læsningNiels Frederiksen efterlyser profiler i transfervinduet

Niels Frederiksen håber på, at Brøndby i sommerens transfervindue får noget rutine i truppen. Der er blevet satset på talent tidligere.

2 min læsning
Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen i 3F Superliga-kampen mellem AaB og Brøndby IF på Aalborg Portland Park, søndag den 15. maj 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Brøndby sled sig i sidste sæson med nød og næppe til europæisk fodbold på Superligaens fjerdeplads, da FC Midtjylland vandt pokalturneringen og rykkede med det europæiske regnskab.

Nu står Brøndby i et transfervindue, hvor man indtil videre hverken har solgt store profiler eller hentet nogen til klubben.

Tidligere Brøndby-profil på All-Star-holdet

Selvom Brøndby har været langsommere ude af starthullerne end konkurrenterne, ser cheftræner Niels Frederiksen nødvendigheden af at forstærke sig med erfarne profiler i sommerens transfervindue.

– Over de seneste år har vi mistet store profiler i Brøndby. Vores prioritet har primært været at satse på talent og potentiale, siger Frederiksen og fortsætter.

Kæmpe tab: Brøndby-anfører ramt af længerevarende skade – falder bejlerne fra nu?

– Når jeg ser på vores trup, synes jeg godt, vi kan mangle nogle performance-spillere. Det håber jeg, vi får ind, inden transfervinduet lukker. For det handler om at gøre vores trup stærkere, siger Brøndby-træneren til Ekstra Bladet.

Allerede søndag åbner Brøndby sin efterårssæson, når AGF gæster Brøndby Stadion med den nye tyske cheftræner Uwe Rösler ved roret.

Har du det fulde overblik over sommerens til- og afgange i din klub? Ellers så kan du få en samlet transferoversigt over alle handler fra Superligaen lige HER.

Timeline

Notifications

Notifikationer