1 min læsningFCM i trøjebrøler: Tildelte fredet rygnummer til ung colombianer

FC Midtjylland lavede en fejl, da trøjenumrene blev uddelt før næste Superliga-sæson. Her fik en colombianer et fredet rygnummer.

1 min læsning
FC Midtjylland fans efter finalen i Sydbank Pokalen mellem FC Midtjylland - OB på Brøndby Stadion torsdag den 26. maj 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

FC Midtjylland har uddelt trøjenumre for næste sæson, og her studsede en del over, at trøjenumre 23 havde fundet plads på listen.

Den unge colombianer Juan Moreno var listet med 23 på ryggen, noget som ikke har gjort i otte år.

Siden ‘Farlige’ Frank Kristensen stoppede hos de midtjyske ulve, har der nemlig været en mundtlig aftale om, at nummer 23 er fredet.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Selv da Rafael van der Vaart, der havde spillet i nummer 23 i hele sin karriere, gjorde sin entré på den midtjyske hede, måtte han føje sig og tage nummer 8 i stedet.

Nu råder FC Midtjyllands kommunikationschef Mads Hviid Jakobsen dog bod på misforståelsen.

Uønsket FCM-keeper tilslutter sig PL-oprykkers træningslejr

– Der er sket en menneskelig fejl i processen med tildelingen af numre til de nyoprykkede spillere fra U19. Ligesom nummer 32, så er 23 fredet i respekt for Kristian Bach Bak og Frank Kristensens store bidrag og betydning for Midtjylland, og sådan forbliver det, lyder det fra kommunikationschefen til Tipsbladet.

Samtidig understreger FCM-lejren, at den colombianske spiller i rette tid vil få et nyt rygnummer. Dermed kommer nummer 23 heller ikke i spil i den kommende sæson, der starter fredag aften med FC Midtjylland på hjemmebane mod Randers FC.

Timeline

Notifications

Notifikationer