1 min læsningHakim Ziyech går egne veje: Vil repræsentere mig selv

Hakim Ziyech har foretaget en noget anderledes beslutning, da han fremover vil repræsentere sig selv.

1 min læsning
Soccer Football - European Super Cup - Chelsea v Villarreal - Windsor Park, Belfast, Northern Ireland - August 11, 2021 Chelsea's Hakim Ziyech celebrates with the trophy after winning the penalty shoot-out and the European Super Cup Action Images via Reuters/Jason Cairnduff

Chelseas marokkanske offensivspiller, Hakim Zieych, har taget en beslutning man ikke ser i fodboldverdenen hver dag.

Han meddeler nemlig på sin Instagram-profil, at han for fremtiden vil være sin egen repræsentant – ligesom hans ven Romelu Lukaku også gør.

– Jeg er nået et punkt i mit liv, hvor jeg føler, at det er det rigtige tidspunkt at tage fuld kontrol over min professionelle karriere.

– Jeg vil have, at alle forhandlinger og beslutninger om min karriere bliver taget af mig. Så fremover vil mit hold og jeg, i samarbejde med juridiske repræsentanter, håndtere forretningsbeslutninger sammen, skriver Ziyech.

Campo mener: Romelu Lukaku har begået et kæmpesvigt mod Chelsea

Om det så betyder, at Ziyech, der kom til Chelsea i sommeren 2020, selv skal til at forhandle et skifte på plads med AC Milan, som flere medier beretter om, melder sagen dog intet om.

Timeline

Notifications

Notifikationer