1 min læsningNy United-spiller ser frem mod sæsonen: Jeg kan love Uniteds fans én ting!

Den nye mand i Manchester Uniteds røde trøje ved, at han fortsat er en ung spiller. Han vil dog love fansene én ting!

1 min læsning
Soccer Football - Europa Conference League - Final - AS Roma v Feyenoord - Arena Kombetare, Tirana, Albania - May 25, 2022 Feyenoord's Tyrell Malacia and AS Roma coach Jose Mourinho REUTERS/Florion Goga

Manchester United præsenterede tirsdag eftermiddag sommerens første signing, da det blev offentliggjort, at Tyrell Malacia skifter til klubben.

Den 22-årige hollandske back har skrevet under på en fireårig kontrakt med Manchester United, hvorfor han vil være at finde på Old Trafford indtil sommeren 2026.

Selv udtrykker den nyslåede United-back stor begejstring for skiftet til Premier League.

– Det er en fantastisk følelse at komme til Manchester United. Det er et nyt kapitel for mig – en ny liga med nye holdkammerater og så er der en fantastisk manager til at lede os. Det ved jeg, fra de gange jeg har mødt hans hold i Æresdivisionen, siger Malacia til klubbens hjemmeside.

– Jeg ved, at jeg stadig er ung, og at jeg skal fortsætte min udvikling, men én ting kan jeg love Uniteds fans. Jeg vil give alt på banen, hver eneste gang jeg trækker den røde trøje over hovedet, slutter den 22-årige back.

Samtidig med offentliggørelsen af Malacia i Manchester United griber rygterne om sommerens anden United-signing om sig. Ifølge en lang række medier skulle Christian Eriksen være på vej mod Old Trafford.

Tallene lyver ikke: Eriksen jorder United-spillere

Mens nyheden om Tyrell Malacia og Christian Eriksen vækker glæde hos Uniteds fans, ser mange nok tvivlsomt på Cristiano Ronaldo, da det er kommet frem, at han kan være på vej væk fra Old Trafford. Det kan du læse mere om her.

Timeline

Notifications

Notifikationer