1 min læsningNu er der trukket lod til 1. runde af pokalturneringen – få overblikket her

Pokalturneringen bød i sidste sæson på mange overraskelser, men i sidste ende tog FC Midtjylland titlen. Nu er der trukket lod til første runde.

1 min læsning
Pressemøde med de to finalister i Sydbank Pokalen 2021 Randers FC og SønderjyskE i Ceres Park onsdag den 12. maj 2021.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

I den seneste udgave af pokalturneringen nåede nedrykkerne fra SønderjyskE hele vejen til finalen, hvor FC Midtjylland viste sig som for stærk en modstander.

Tirsdag aften blev der trukket lod til første runde af denne sæsons pokalturnering. I første runde er klubberne delt i tre geografiske grupper – Nordjylland & Midtjylland, Sydjylland og Fyn samt Sjælland og øerne.

I den første runde er der endnu ikke nogen superligamandskaber på tapetet, men nedrykkere Vejle og SønderjyskE skal i aktion, ligesom den kriseramte traditionsklub Esbjerg fB.

Esbjergenserne har fået en svær lodtrækning, når turen går til 2. divisions-modstanderne fra Kolding IF.

Vejle skal op imod Danmarksserie-klubben OKS, der holder til på Fyn, mens den anden nedrykker i SønderjyskE bryder med de geografiske rammer og skal en tur til Vestsjælland.

Medie: Så meget vil Eriksen have i løn

Slagelse B&I har listet sig med i Fyn- og Sydjylland-puljen. Ligesom Vejles modstandere hører vestsjællænderne også til i Danmarksserien. Dermed ser det ud til, at de to superliganedrykkere skal på overkommelige opgaver, når første runde af pokalturneringen afvikles i starten af august.

Kampene er endnu ikke programlagt, men de vil finde sted mellem den 2. og 4. august.

Du kan se hele lodtrækningen her.

Timeline

Notifications

Notifikationer