1 min læsningOfficielt: Rutineret italiensk landsholdsspiller skifter permanent til italienske mestre

AC Milan har sikret sig en permanent aftale med den italienske landsholdsspiller, der i sidste sæson var med til at vinde Serie A.

1 min læsning
Soccer Football - UEFA Nations League - Group C - Italy v Germany - Renato Dall'Ara Stadium, Bologna, Italy - June 4, 2022 Italy's Alessandro Florenzi reacts REUTERS/Alberto Lingria

På en fredag hvor AC Milan har meddelt, at teknisk direktør Paolo Maldini og sportsdirektør Frederic Massara begge har forlænget deres kontrakter, lyder det nu, at de italienske mestre har hentet defensiv forstærkning.

Alessandro Florenzi skifter permanent til den norditalienske klub, hvor han i sidste sæson var udlejet til. Her har den 31-årige back sat sin underskrift på en treårige kontrakt, der løber til sommeren 2025. Han

Under seneste sæsons lejeophold nåede den italienske landsholdsback at spille 30 kampe for AC Milan. I de sorte og røde striber nettede Florenzi to gange, på vejen til det italienske mesterskab.

Ifølge transferjournalist Fabrizio Romano har det kostet AC Milan omtrent 20 millioner kroner at hente Florenzi i AS Roma.

Derudover melder den normalt pålidelige Romano, at den tidligere Liverpool-spiller Divock Origi snart kan blive præsenteret hos milaneserne.

Timeline

Notifications

Notifikationer