2 min læsningTidligere træner sender stikpille til FC Barcelona: I kan ikke blive i fortiden!

Ronald Koeman langer kraftigt ud efter FC Barcelona, der ifølge hollænderen lever i fortiden.

2 min læsning
Soccer Football - LaLiga - FC Barcelona v Real Madrid - Camp Nou, Barcelona, Spain - October 24, 2021 FC Barcelona coach Ronald Koeman REUTERS/Albert Gea

FC Barcelona gik med Xavi’s indtog i Catalonien tilbage til rødderne. Det lød, at ‘Blaugrana’ igen skulle spille Tiki-Taka og underholdende fodbold.

I det usagte lå en utilfredshed med spillet under holdets tidligere træner Ronald Koeman, der bar præg af en anderledes stil, end den man så i årene efter årtusindskiftet.

Den udskældte hollænder tager efter VM i Qatar over på det hollandske landshold, og i den forbindelse har Koeman fået et talerør.

Den spalteplads bruger hollænderen nu til at kritisere sin forhenværende klub.

– Jeg foretrækker at dominere spillet. Hvis du spiller med tre midterforsvarere, kan man ikke nødvendigvis kalde det en defensiv formation. I tre-fire måneder spillede vi med det system, og vi spillede de bedste kampe i de seneste år. Det bedste eksempel er Copa del Rey-finalen mod Athletic Bilbao, siger Ronald Koeman ifølge AS.

Medie: Barca har fundet Frenkie de Jong-erstatning i LaLiga til 20 millioner euro

– Barcelona lever i fortiden, fra 4-3-3 til Tiki-taka. Fodbold har ændret sig. Du kan ikke blive i fortiden. Måske hvis du har Xavi, Iniesta og Messi, sidstnævnte tog de iøvrigt fra mig. Den kamel var svær at sluge, siger Koeman.

Alligevel understreger den tidligere Barca-træner, at han aldrig har fortrudt at vende ‘hjem’ til Catalonien.

I samme interview har den hollandske træner fortalt om sit kendskab til Frenkie de Jong’s transfersaga. Barcas midtbanespiller har i mange uger været rygtet mod Manchester United, men det afviser Koeman. Læs mere om det her.

Timeline

Notifications

Notifikationer