2 min læsningTransferjournalist: United snyder fransk klub for hollandsk landsholdsspiller

Manchester United har brugt det meste af sommeren på at kæmpe for at hente Frenkie De Jong i Barcelona. Nu er en anden hollænder angiveligt tæt på at skifte til De Røde Djævle.

2 min læsning
Soccer Football - Europa Conference League - Final - AS Roma v Feyenoord - Arena Kombetare, Tirana, Albania - May 25, 2022 Feyenoord's Luis Sinisterra and Tyrell Malacia in action with AS Roma's Sergio Oliveira REUTERS/Bernadett Szabo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ifølge den normalt velinformerede italienske journalist Fabrizio Romano, skulle den engelske klub være tæt på at hente den 22-årige hollandske venstreback Tyrell Malacia i Feyenoord.

Så sent som mandag aften hævdede flere medier ellers, at Malacia havde en aftale på plads med den franske storklub Lyon. De havde eftersigende budt 13 millioner euro (ca. 95 millioner kroner) for ham – noget Feyenoord accepterede.

Tirsdag aften er det dog kommet frem, at United skulle være på vej til at snyde Lyon for denne handel.

Klubben fra det nordengelske har ifølge Romano budt 15 millioner euro (ca. 110 millioner kroner) plus 2 millioner euro i præstationsbaseret bonus. Dertil skulle en videresalgsklausul også være inkluderet i buddet.

Feyenoords danske sportsdirektør, Frank Arnesen, fortæller, at en snarlig handel kan være på vej.

– Aftalen med United er på plads. Vi venter nu på Tyrell (Malacia red:) beslutter sig. Hvis han siger ja, så er skiftet til United på plads, siger Frank Arnesen ifølge The Athletic.

Seneste nyt: United nærmer sig de Jong – Eriksen træffer snart sin beslutning

Den hollandske forsvarspiller spillede i sidste sæson 32 kampe i den hollandske Æresdivision for Feyenoord, hvor han scorede et enkelt mål og lavede fire assist.

Den 22-årige fik sin debut for det hollandske landshold sidste år i september, hvor det er blevet til fem landskampe i alt.

Timeline

Notifications

Notifikationer