3F Superligaen

Dobbeltmålscorer-Mortensen: Det er altid godt

Der var mål i støvlerne for AGF-angriber Patrick Mortensen i dagens træningskamp mod AaB. De to mål luner, indrømmer han.

Patrick Mortensen scorede to mål i træningskampen mod AaB
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

1-0 og 2-1. Begge mål sat ind af Patrick Mortensen i lørdagens testkamp mod AaB.

Målformen har ellers været nedadgående i Superligaen for den tidligere så farlige angriber. Derfor var AGF-angriberen da også en glad mand efter kampen.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Det var dejligt at få scoret og det var et par gode situationer, hvor vi sammen fik sat noget fint sammen. Og testkamp eller ej – det er altid godt for en angriber at komme på tavlen, siger Patrick Mortensen til klubbens hjemmeside.

Kampen mellem de to traditionsrige jyske klubber endte 2-2 på Fredensvang i Aarhus. Under den bagende sol fik AGF undervejs vist fint spil, mener Patrick Mortensen.

– Det var godt at komme i gang med testkampene og det var også godt at se, at vi fik prøvet nogen af de ting af, som vi har arbejdet med i ugens løb, og at det også virkede i perioder. Det er ikke lang tid, vi har haft med Uwe, men de nye principper kom godt i brug i dag. Der var blandt andet et par situationer, hvor vi fik vores wingbacker godt op til et par gode indlæg, og havde mange med folk i boksene. Så alt i alt en god testkamp, siger han.

Rösler efter første AGF-kamp: Det har jeg lært

Patrick Mortensen har kontraktudløb i AGF om et år, og der er blevet spekuleret i, om de manglende mål i Superligaen kunne få den 32-angriber til at søge nye græsgange. Men måske var de to mål i lørdagens testkamp en varsling om, at Mortensen ikke er færdig med at score mål for AGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P