Dansk Fodbold

Superliganedrykker køber og sælger

Vejle Boldklub har hentet sin tidligere spiller tilbage fra FC Fredericia. Samtidig sender klubben en angriber den anden vej.

Kristian Kirkegaard skifter til Vejle
Foto: vejle-boldklub.dk

Kristian Kirkegaard skifter hjem til Vejle Boldklub fra FC Fredericia. Til gengæld ryger Adam Jakobsen den anden vej. Det oplyser Vejle Boldklub på sin hjemmeside.

Den 24-årige midtbanespiller Kristian Kirkegaard har tidligere spillet i sin nye klub, men skiftede til først Kolding IF og senere FC Fredericia.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Her har han vist flotte præstationer og samtidig holdets topscorer, hvilket har fået Vejle til at hente sin tidligere spiller tilbage.

– Vi holder løbende øje med vores drenge ude i fodboldverdenen, og nu vender Kristian hjem til Vejle som en profil og kvalitetsspiller i NordicBet Ligaen. I sidste sæson viste Kristian sine kvaliteter, og han vil også blive en stærk spiller for os. Sammen skal vi nu rykke Vejle Boldklub tilbage i 3F Superligaen og udvikle Kristian til en profil i den liga. Kristian kommer til at blive en publikumsfavorit og en vigtig brik i ambitionen om en hurtig tilbagevenden til Danmarks bedste fodboldrække, siger sportschef Marius Adrian Nicolae om Kirkegaard, der har fået en kontrakt indtil 2025.

Officielt: Silkeborg IF køber back fri i Vejle Boldklub

Samtidig med, at Vejle henter en spiller i Fredericia, sender de også en den anden vej. Den 23-årige angriber Adam Jakobsen skifter nemlig til Fredericia.

Det blev i alt til 42 kampe for de rødblusede fra Nørreskoven for Jakobsen, der senest har været på leje i slovenske NK Celje og tidligere Kolding FC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P