1 min læsningMedie: Liverpool enige med Bayern – så meget koster profilen

Ifølge Sky Sports er Bayern München blevet enig med Liverpool om prisen på deres offensivprofil. Et skifte meldes nær.

1 min læsning
Bayern München er enig med Liverpool om prisen på Sadio Mané
Foto: REUTERS/Gonzalo Fuentes.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Forhandlingerne er nået langt, og nu skulle de to klubber være enige om, hvad Sadio Mané skal koste, hvis Bayern München skal hente ham i Liverpool FC. Det skriver Sky Sports.

Den 30-årige senegalesiske landsholdsspiller har et år tilbage af sin kontrakt med Liverpool, og det afspejler prisen også. Men angriberen er alligevel ikke helt billig for Bayern München.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Sky Sports mener nemlig at vide, at Bayern München skal betale en overgangssum på 42,5 millioner pund, hvilket svarer til godt og vel 370 millioner danske kroner.

Da Liverpool har sikret sig Manés afløser i form af Darwin Nunez, der er kommet til fra Benfica denne sommer, havde Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, ellers håbet på, at klubben kunne hente senegaleseren for en billigere pris.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Men Liverpool har holdt fast i sin pris, og nu ser det altså ud til, at Bayern München siger ja. Tidligere har Bundesliga-klubben fået to bud afvist af Liverpool, hvilket du kan læse mere om i artiklen herunder.

Liverpool afviser Bayern endnu en gang: Så meget vil de have for Mané

Hvis det ender med et skifte til Bayern München, bliver det samtidig et farvel til Liverpool, hvor Mané har spillet 269 kampe og scoret 120 mål. Derudover har han spillet for Southampton, Red Bull Salzburg og FC Metz.

Timeline

Notifications

Notifikationer