Premier League

Medier: Liverpool enige med Aberdeen om talentfuld back – bliver sommervinduets sidste indkøb

Liverpool er få detaljer fra at have hentet endnu en ung spiller til Merseyside.

Calvin Ramsay er tæt på et skifte til Liverpool
Foto: afc.co.uk

Liverpool har allerede markeret sig på transfervinduet, da de hentede 22-årige Darwin Núñez i en rekordhandel fra Benfica.

Nu forstærker de sig yderligere med den unge skotte, Calvin Ramsay, som ifølge flere troværdige medier og transferjournalister, blot mangler et lægetjek for at kunne kalde sig Liverpool-spiller. Noget, der angiveligt finder sted senere på ugen.

Premier League annoncerer kampprogram: Overkommelig debutmodstander til ten Hag

18-årige Ramsay har været i kikkerten længe, mens Aberdeen og Liverpool har forhandlet frem og tilbage om den rigtige pris for talentet, der skal figurere som back-up for Trent Alexander-Arnold.

Der er forlydender om, at den skotske U21-landsholdsspiller koster små 30 millioner danske kroner med klausuler, der målt efter Liverpools succes i de kommende sæsoner og antal optrædener for klubben, kan stige med op til 10-15 millioner.

Dette bekræfter den allestedsnærværende Liverpool-journalist, Paul Joyce, der skriver for The Times. Han melder om en fem-årig kontrakt, der dermed gælder frem til sommeren 2027.

Ideen om, at handle Ramsay til klubben handler om en mere langsigtet strategi, mens walisiske Neco Williams, der har fungeret som back-up for Alexander-Arnold skulle være på salgslisten.

Nunez vil spørge tidligere Liverpool-profil og landsmand til råds

Transferen bliver angiveligt den sidste for indeværende vindue, da Liverpool ifølge flere kilder tæt på klubben vil vente til næste vindue med at bringe en midtbanespiller til klubben. Her har Aurélien Tchouameni tidligere været nævnt, men han har allerede en ‘done deal’ for den spanske kongeklub Real Madrid.

Til gengæld skulle Liverpool fortsat kigge mod Dortmund, hvor engelske Jude Bellingham huserer.

Liverpool starter desuden den næste sæson op med en kamp på udebane mod oprykkerne fra Fulham, som de møder d. 6. august.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P