1 min læsningMedie: Brentford er tæt på at opgive Eriksen

Flere klubber er interesseret i at hente Christian Eriksen, der har kontraktudløb i Brentford. Danskerens nuværende klub vil gerne beholde ham, men meldes nu tæt på resignation.

1 min læsning
Brentford opgiver måske at forlænge med Christian Eriksen
Foto: REUTERS/Tony Obrien .
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Christian Eriksen jagtes angiveligt af flere klubber i det kommende transfervindue, da kontrakten med Brentford udløber ved månedens udgang.

Blandt de klubber, der meldes interesserede, er den danske landsholdsspillers tidligere klub Tottenham, mens Manchester United også skulle være blandt bejlerne. Interessen har betydning for Eriksens nuværende klub, mener ESPN at vide.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Brentford vil gerne holde på deres danske kreatør, men den store konkurrence fra større klubber skulle nemlig få Brentford til at overveje at kaste håndklædet i ringen og resignere i forsøget på at forlænge med den danske midtbanespiller.

Mediet skriver, at Christian Eriksen i øjeblikket er på ferie, hvor han overvejer sin klubfremtid. Selvom Brentford stadig er med i kampen om den 30-årige midtbanespiller, kan det tyde på, han måske har spillet sin sidste kamp for ‘The Bees’.

Medie: Manchester United bejler til Eriksen

Siden skiftet til Brentford i januar har Christian Eriksen nået at spille 11 kampe for London-klubben, mens han har scoret et enkelt mål og haft næstsidste fod på bolden ved fire mål.

Timeline

Notifications

Notifikationer