1 min læsningTransferjournalist: Real Madrid forlænger med profil

Den italienske transferguru og journalist Fabrizio Romano mener at vide, at Real Madrid forlænger med sin brasilianske offensivprofil indtil 2026.

1 min læsning
Vinícius Junior forlænger angiveligt med Real Madrid
Foto: REUTERS/Susana Vera.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

4 års forlængelse. Sådan lyder den nye kontrakt mellem Real Madrid og Vinícius Júnior ifølge transferjournalist Fabrizio Romano.

Den 21-årige brasilianske offensivprofil, der kom til den spanske hovedstad i 2018 fra Flamengo i hjemlandet, har kontraktudløb til næste sommer.

Kantspilleren afgjorde i maj Champions League-finalen mod Liverpool med kampens enlige mål, og efter flotte præstationer for kongeklubben i både LaLiga og Champions League ser han nu ud til at fortsætte i klubben indtil 2026.

Kontraktforlængelsen ser ud til at blive offentliggjort i juli, og Real Madrid ville angiveligt gerne have forlænget helt indtil 2028, men brasilianerens lejr ville kun gå med til den førnævnte kontraktlængde.

Fabrizio Romano skriver også, at der kommer en frikøbsklausul på Vinícius lydende på 1 milliard euro svarende til godt og vel 7,4 milliarder danske kroner.

Ny Real-stjerne: Mbappé anbefalede PSG

Vinícius Junior har i sin tid i Real Madrid spillet i alt 170 kampe, hvor det er blevet til 36 mål og 43 assists. Derudover er det blevet til 14 landskampe for det brasilianske landshold.

Timeline

Notifications

Notifikationer