LaLiga

Marcelo hyldet i Madrid: Føler mig ikke som en legende

Den brasilianske backspiller Marcelo forlader Real Madrid denne sommer efter at have trukket den hvide trøje over hovedet gennem mere end 15 år. I dag blev han hyldet af klubben.

Marcelo blev hyldet i Madrid, hvor han takkede legende Raul
Foto: Ritzau Scanpix

Marcelo har vundet 25 trofæer på 15 år med Real Madrid.

I dag mandag blev han hyldet af klubben for sine mange år i den hvide trøje, og Marcelo, der også går under navnet Marcelo Vieira da Silva Júnior, har også nok at se tilbage på.

Den hurtige venstreback har blandt andet vundet fem Champions League-titler samt seks mesterskaber med Real Madrid i 546 kampe.

Den 34-årige Marcelo takkede blandt klubben, sin kone og en helt særlig spiller.

– Tak til mine holdkammerater og trænere, men frem for alt til fysioterapeuterne, sikkerhedsfolkene og de mennesker, der arbejder bag kulisserne og gør det beskidte arbejde. Jeg vil fremhæve deres arbejde. Jeg vil gerne takke min kone, for hun har altid været ved min side, siden jeg begyndte at spille fodbold. Hvad jeg er i dag er på grund af dig, Clarice, sagde Marcelo ved sammenkomsten henvendt til sin kone, der var mødt op med hele familien.

– Jeg vil gerne rette en særlig tak til Raúl. Da min søn blev født, lærte du mig som en kaptajn rigtig meget. Du gav os mange ting, og det har jeg ikke glemt. I dag går jeg herfra og kan sige, at du har været et forbillede for mig, sagde en rørt Marcelo.

Marcelo er den spiller i Real Madrid, der har vundet flest titler, men han føler dog ikke, at han er nogen stor legende.

Officielt: Luka Modric forlænger med Real Madrid

Han ser meget mere ydmygt på sin egen position.

– Jeg føler mig ikke som en legende. Der er ikke noget problem i at forlade Madrid, for livet slutter ikke her. Jeg vil altid heppe på Real Madrid, men jeg ville ikke fortsætte et år eller to af medlidenhed, lød det fra den 34-årige brasilianer, der rygtes til Fenerbache af flere spanske medier.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P