LaLiga

Officielt: Luka Modric forlænger med Real Madrid

Real Madrid og Luka Modric er blevet enige om en aftale, der holder den 36-årige kroat i klubben lidt endnu.

Real Madrid, Luka Modric, Modric Real Madrid forlænger.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Først på efteråret fylder Luka Modric 37 år, men den kroatiske Real Madrid-stjerne har ikke tænkt sig hverken at lægge støvlerne på hylden eller skifte til en mindre klub lige foreløbig.

Således kunne Real Madrid onsdag dele nyheden om, at man har forlænget kontrakten med Luka Modric frem til sommeren 2023.

Luka Modric stod ellers til at have kontraktudløb i denne sæson, men har tidligere udtalt, at han var interesseret i at forlænge med Real Madrid.

Kigger man på kroatens præstationer, kommer det næppe som en overraskelse, at også Real Madrid var interesserede i at forlænge kontrakten.

Luka Modric ligner da heller ikke en mand, der er tynget synderligt af alderen endnu. I hvert fald blev det både til et spansk mesterskab og en Champions League-triumf i den netop overståede sæson, hvor Luka Modric står noteret for 45 kampe på tværs af alle turneringer.

Madrid-stjernen skiftede til den spanske kongeklub fra Tottenham tilbage i 2012, og ved kontraktudløbet næste sommer, har han dermed været i klubben i 11 år.

Liverpool afviser Bayern endnu en gang: Så meget vil de have for Mané

Luka Modric står noteret for 436 kampe med 31 mål og 73 assists til følge for Real Madrid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P