Premier League

Ronaldo med klar melding til ten Hag: Giv de unge spillere lang snor

Står det til ikonet Christiano Ronaldo, skal Manchester United bruge endnu flere af klubbens unge spillere i førsteholdstruppen.

Christiano Ronaldo fra Manchester United vil satse mere på de unge
Foto: REUTERS/David Klein.

Christiano Ronaldo har i et længere interview med klubbens egen hjemmeside bedyret, at de unge spillere skal være med til at definere fremtiden i Manchester United.

Det er ifølge fodboldikonet et kerneområde, som den nye træner Erik ten Hag skal have for øje, når han overtager tøjlerne i den traditionsrige Manchester-klub.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Når man spiller i Premier League, er presset stort. I min verden er det den sværeste liga, man kan spille i. Men uanset hvad, så bliver vi nødt til at lade de unge spillere få tid til at spille sig på holdet. De skal have flere chancer og vokse sig naturligt ind på holdet – uden at blive presset for meget, lyder det fra United-stjernen.

Liverpool-stjerne ændrer kurs: Det var ment som en joke!

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Ronaldo er da også klar til at agere forbillede og mentor for de unge spillere, hvis de har behov for et visdomsråd eller to.

– Selvom niveauet er højt, skal vi lade den unge generation komme til. Hvis ‘børnene’ spørger mig til råds, vil jeg selvfølgelig gøre mit for at hjælpe dem på vej, afslutter den portugisiske angriber.

Benzema blev hyldet af Messi – nu giver han svar på tiltale

Manchester Uniteds seneste sæson er mildt sagt en af dem, der bare skal en tur i glemmebogen.

Her sluttede ‘The Red Devils’ nemlig på en 6. plads med hele 11 point op til Mikel Artetas Arsenal på 5. pladsen, mens de heller ikke gjorde sig for alvor gældende i pokalturneringerne. I Champions League måtte de forlade turneringen i ottendedelsfinalen, efter et smalt samlet nederlag til Atlético Madrid på 2-1.

Ronaldo gjorde dog sit for at redde sæsonen, og endte da også med at hive prisen hjem for årets spiller i den røde Manchester-klub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P