LaLiga

Barcelona beder nok engang stjernerne – gå ned i løn

Hvis FC Barcelona skal klare sig i den kommende sæson, kræver det forstærkninger, og til det formål skal der findes penge. Klubben beder igen flere profiler om at gå ned i løn.

Gerard Piqué kan se frem til at skulle gå yderligere ned i løn hos FC Barcelona
Foto: Ritzau Scanpix / Pau BARRENA / AFP

Tidligere har et par af klubbens store profiler ofret sig for klubben og gået ned i løn, så nye spillere kunne komme ind.

Men nu er den gal igen. Ifølge flere spanske medier herunder Deportes Quatro vil klubben bede flere af holdets rutinerede spillere om at gå ned i løn.

Tidligere er både Gerard Piqué, Jordi Alba og Sergio Busquets gået ned i løn, men det ligner altså, at de må acceptere nok et hak i lønnen, hvis de fortsat vil spille hjemmekampe på Camp Nou.

FC Barcelona har tidligere skibbet flere løntunge spillere i form af brasilianske Philippe Coutinho og senest franske Ousmane Dembélé, der er smuttet på en fri transfer. Men Barca er stadig tvunget til at reducere lønudgifterne.

LaLiga-chef Javier Tebas udtalte tidligere på ugen, at klubben ikke kan hente polske Robert Lewandowski i Bayern München, hvilket der ellers er spekuleret en del i – Barcelonas økonomi er simpelthen for dårlig.

Medie: Masseoprydning på vej i FC Barcelona

Flere af de rutinerede spillere skulle angiveligt være blevet tilbudt at dele deres løn ud på en flereårig periode – også selvom det for Piqué og Busquets vedkommende gælder, at de kun har et enkelt år tilbage af kontrakten. Så de vil altså skulle have løn også efter, de er ude af kontrakt.

FC Barcelona har en gæld på mere end 1 milliard €.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P