LaLiga

Pique hjælper Barcelona og går ned i løn – der forhandles også med andre spillere

En af de store Barcelona-profiler, Gerard Pique, har accepteret at gå væsentligt ned i løn, så Barcelona kan få luft i budgettet og dermed kan registrere nye spillere. Også Busquets og Alba kan være på vej til samme aftale.

Gerard Pique går ned i løn for at hjælpe FC Barcelona
Barcelonas profil, Gerard Pique, går ned i løn for at hjælpe klubben med at registrere nye spillere. Foto: Ritzau Scanpix

FC Barcelona måtte fornyelig vinke farvel til Lionel Messi, da argentinerens løn pressede klubbens økonomi så meget, at den ikke kunne leve op til de regler for økonomisk ansvarlighed, der er nedsat af det spanske fodboldforbund.

Nu fortæller Barcelona på sin hjemmeside, at Pique har hjulpet klubben ved at gå ned i løn. En hjælpende hånd der har gjort, at Memphis Depay, Eric Garcia og Rey Manaj alle er blevet registreret hos La Liga, så trioen nu kan være med i truppen til weekendens kamp mod Real Sociedad.

Pique har accepteret en væsentlig lønnedgang, og Barcelona oplyser tilmed, at der også forhandles med Sergi Busquets og Jordi Alba om lignende aftaler. Begge spillere er ifølge klubben villige til at følge Piques eksempel, men aftalerne er endnu ikke på plads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P