International Fodbold

Dagens Fund: I den iberiske tvekamp står storebror stærkest

Campo.dk har igen i dag leveret et 'Dagens Fund', hvor vi ser frem mod aftenens største Nations League-opgør.

Dagens Fund giver dig indsigt og spilforslag på camp.dk hver dag

Med ‘Dagens Fund’ på campo.dk får du spilforslag til en eller flere kampe i de europæiske fodboldligaer, samt landskampene der venter lige om hjørnet, og du kan vælge at modtage vores pushbeskeder med daglige spilforslag, hvis du downloader vores app og vælger “notifikationer til” oppe i højre hjørne af app’en.

Dermed er du sikret, at du får alle vores forslag direkte på mobilen.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Spanien – Portugal, Spanien med Asian Handicap -0.25 til odds 1.80

Når du spiller asian handicap -0,25 så svarer det til spillet, to væddemål. Halvdelen af din indsats sættes på en spansk sejr, mens den anden halvdel sættes på spansk sejr i væddemålet ‘Draw no bet’. Kort fortalt betyder det, at hvis kampen ender uafgjort, får du halvdelen af din indsats tilbagebetalt. Men vinder holdet, du har spillet på, så får du det odds, du har spillet på. I aftenens kamp mødes et spansk hold, hvor man har gennemgået et større generationsskifte, med et portugisisk landshold der er til den ældre side. Ved sidste sommers EM havde Spanien den femteyngste trup, mens portugiserne præsenterede den sjetteældste trup. Et år senere er det blot blevet en større fordel for spanierne, der desuden har en bundsolid hjemmebane. Sidste nederlag for spanierne i hjemlandet skal man hele fire år tilbage for at finde. Dengang mødte man et stærkt engelsk hold, mens spaniernes eget generationsskifte endnu var undervejs. Spaniens mandskab i 2022 står stærkere end Portugals ditto, og derfor tror vi på en spansk sejr torsdag aften.


Med ‘Dagens Fund’ på campo.dk får du spilforslag til en eller flere kampe i de europæiske fodboldligaer, og du kan vælge at modtage vores pushbeskeder med daglige spilforslag, hvis du downloader vores app og vælger “notifikationer til” oppe i højre hjørne af app’en

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er img_3316-507x1024.jpg

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P