3F Superligaen

Tårevædet AaB’er efter afbrændt friløber: Det er jeg meget trist over

Casper Gedsted var en trist AaB'er oven på sin brændte friløber mod Viborg FF og tanken om, at han er færdig i sin barndomsklub.

Casper Gedsted
Foto: aabsport.dk

AaB tabte til allersidst i en straffesparkskonkurrence til Viborg FF i Europa playoff-kampen i Superligaen.

En af de store AaB-syndere fra kampen var Casper Gedsted, der i den forlængede spilletid brændte en gylden mulighed, da han på en friløber kom alene ned mod Lucas Lund Pedersen i Viborg-målet.

Det var derfor en meget rørt Gedsted, der efter kampen stillede op til interview. Dels fordi han havde sidste kamp i AaB-trøjen, men især fordi han brændte en friløber i den forlængede spilletid.

Ærgerlige AaB’ere ovenpå straffesparksnederlag: Vi taber ikke Europa i dag

Netop de følelser fortalte hovedpersonen endnu mere om, da campo.dk snakkede med ham efter playoff-finalen.

– Det har været vanvittig vemodigt. Jeg har været i den her klub i otte år. Som alle kunne se, så var min største drøm at kunne have sluttet den af med den friløber, jeg havde. Det er jeg meget trist over, at det ikke skete, siger Casper Gedsted til campo.dk og uddyber, hvad der gik igennem hovedet på ham, da han skulle sende afslutningen afsted.

– Jeg ved hvor meget den her kamp betyder for klubben. Der er ikke noget, jeg hellere ville end at have sluttet den af med et mål. Det er også derfor, at man kunne se mit ansigtsudtryk derinde, det var helt forfærdeligt. Bolden kom lidt bag mig, og jeg havde faktisk tænkt, at jeg ville sparke den langt hjørne, og det kom den, men den kom forbi stolpen. Men ja, sådan er det.

Viborg-træner blev overfaldet med champagne oven på playoff-sejr – Se videoen her

AaB’s nederlag til Viborg betyder, at det bliver superligaoprykkerne, der i næste sæson skal ud og kæmpe for en plads i europæisk gruppespil, når viborgenserne i næste sæson skal starte deres euorpæiske eventyr i 2. kvalifikationsrunde til Conference League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P