3F Superligaen

Dagens fund: Mål, mål og flere mål i Nordjylland

Campo.dk har atter leveret et 'Dagens fund', hvor vi stiller skarpt mod Superligaens play off-opgør i det nordjyske.

Dagens Fund giver dig indsigt og spilforslag på camp.dk hver dag

Med ‘Dagens Fund’ på campo.dk får du spilforslag til en eller flere kampe i de europæiske fodboldligaer, samt landskampene der venter lige om hjørnet, og du kan vælge at modtage vores pushbeskeder med daglige spilforslag, hvis du downloader vores app og vælger “notifikationer til” oppe i højre hjørne af app’en.

Dermed er du sikret, at du får alle vores forslag direkte på mobilen.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

AaB – Viborg FF, Over 2,5 mål til odds 1,82

Når AaB og Viborg FF i aften 18.30 tørner sammen, er det billetten til Conference League-kvalifikation, der står på højkant.

Og når lige præcis de to klubber mødes, plejer opgørene at være præget af mange mål. I de seneste fem indbyrdes opgør er blot et enkelt endt med færre end fire scoringer.

Seneste indbyrdes opgør var i oktober sidste år, hvor Viborg FF vandt 2-5 på Portland Park i Aalborg. Så der er næsten garanti for mål, når de to jyske traditionsklubber mødes.

Selvom det måske kan blive et taktisk opgør indledningsvis, har de to klubber for gode offensiver til, der ikke bliver scoret i kampen.

Derudover skal der findes en vinder i aftenens kamp. Det betyder, at håndbremsen højst sandsynligt vil blive sluppet frem mod kampens afslutning, og der vil være mulighed for omstillinger.

På campo.dk tror vi på en chancerig affære i det nordjyske med mindst tre mål til følge.

Med ‘Dagens Fund’ på campo.dk får du spilforslag til en eller flere kampe i de europæiske fodboldligaer, og du kan vælge at modtage vores pushbeskeder med daglige spilforslag, hvis du downloader vores app og vælger “notifikationer til” oppe i højre hjørne af app’en

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P