2 min læsningTottenham og Conte nærmer sig gammel kending med kontraktudløb

Fredag kom det frem, at Antonio Conte agter at fortsætte i Tottenham. Nu lader det til, at en af årsagerne kommer frem i lyset.

2 min læsning
Antonio Conte får selskab af Ivan Perisic i Tottenham
Foto: Glyn KIRK/AFP.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

At Antonio Conte og Tottenham har deres transferøjne peget mod Italien kan nærmest sige at være en offentlighed hemmelig. I det forgangne år er hele fire spillere fra Serie A kommet til truppen.

Pierluigi Gollini, Christian Romero kom til Tottenham i sommer på lejeaftaler, mens både Dejan Kulusevski og Rodrigo Bentancur kom til fra Juventus i vinterens transfervindue.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Nu har Conte angiveligt igen rettet blikket mod en af sine tidligere klubber. I denne omgang peger det mod Milano og Inter.

Kroaten Ivan Perisic har, udover et enkelt lejeophold i Bayern München, været i den italienske traditionsklub siden 2015. Den 33-årige kantspiller har kontraktudløb ved denne sæsons afslutning, og der er flere, som sender den rutinerede kant til Tottenham.

Hvor langt Perisic er i sit skifte, er der delte meninger om. Den italienske journalist Pasquale Guarro, der dækker Inter tæt, mener, at aftalen allerede er på plads.

I den anden lejr står blandt andre Independent-journalist Miguel Delaney, og Fabrizio Romano, der melder, at Tottenham og Perisic er meget tæt på en aftale, men at den endelige signatur endnu ikke har ramt papiret.

Medier: Conte bliver i Tottenham i næste sæson

Perisic har udover sin flotte klubkarriere også hele 113 landskampe for Kroatien. Her var han blandt andet med til at ekspedere Danmark ud af VM i 2018, hvor Kroatien nåede helt til finalen, før Frankrig viste sig som en uoverkommelig modstander.

Timeline

Notifications

Notifikationer