2 min læsningDagens Fund: Brandvarme Benzema scorer igen i Champions League-finale

Campo.dk har igen i dag leveret et 'Dagens Fund', hvor vi ser frem mod aftenens Champions League-finale.

2 min læsning
Dagens Fund giver dig indsigt og spilforslag på camp.dk hver dag

Med ‘Dagens Fund’ på campo.dk får du spilforslag til en eller flere kampe i de europæiske fodboldligaer, samt landskampene der venter lige om hjørnet, og du kan vælge at modtage vores pushbeskeder med daglige spilforslag, hvis du downloader vores app og vælger “notifikationer til” oppe i højre hjørne af app’en.

Dermed er du sikret, at du får alle vores forslag direkte på mobilen.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Liverpool – Real Madrid, Karim Benzema scorer i kampen til odds 2.50

Lørdagens Champions League-finale skal stå i Paris, men det er ikke det vigtige til Dagens Fund, det er til gengæld Benzemas vanvittige sæson i Champions League og historikken mod netop Liverpool i Champions League-finalen. Indledningsvis kan vi fortælle, at den franske superstjerne har scoret hele 15 mål i 11 kampe i denne sæsons Champions League.

Af de flotte 15 mål er hele ti styks scoret i knockoutfasen, hvor hattricks mod Paris Saint-Germain og Chelsea banede vejen til semifinalen mod Manchester City. I kampene mod Guardiolas tropper scorede Benzema først to mål på Etihad Stadium og derefter nettede han en enkelt gang i den forlængede spilletid hjemme på Bernabeu.

I 2018 mødtes Real Madrid og Liverpool i Champions League-finalen. Her var Karim Benzema på pletten, da han årvågent opfangede en aflevering fra Loris Karius i Liverpool-målet. Han scorede dermed til 1-0 i finalen, der til sidst endte med en 3-1 sejr til Real Madrid.

En ting taler dog en smule imod franskmandens målscoring. Det eneste opgør i knockout-fasen, hvor Benzema ikke formåede at score, var i den franske hovedstad, hvor Paris Saint-Germain med en 1-0 sejr lukkede helt ned for Real Madrids målscoring.

Vi tror, at Benzema jagter oprejsning i hovedstaden. Derfor spiller vi Karim Benzema som målscorer i kampen til odds 2.50.

Med ‘Dagens Fund’ på campo.dk får du spilforslag til en eller flere kampe i de europæiske fodboldligaer, og du kan vælge at modtage vores pushbeskeder med daglige spilforslag, hvis du downloader vores app og vælger “notifikationer til” oppe i højre hjørne af app’en.

Timeline

Notifications

Notifikationer